Bericht versturen
Thuis ProductenUHF rfid-tags

Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties

Certificaat
China White Smart Technology certificaten
China White Smart Technology certificaten
Klantenoverzichten
wij waardeerden voor u zeer producten met goede kwaliteit en service.keep wat betreft.

—— Mr.FooCH

Hebben gedaand zaken met dit bedrijf meer dan 8 jaar, laten zij me neer, nooit de grote dienst en hoogte - de kwaliteitsproducten, adviseren hoogst!

—— Josh Michael

De prijs kan niet zijn het goedkoopste, maar zeer redelijke vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van de producten van orthers en het bedrijf porwer.

—— Mr.Johnson

Ik ben online Chatten Nu

Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties

Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties
Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties

Grote Afbeelding :  Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties

Productdetails:
Place of Origin: CHINA
Merknaam: WS
Modelnummer: UHF Antimetalenmarkeringen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500pcs
Verpakking Details: 200pcs/box, 2000pcs/carton, 3000pcs/carton
Betalingscondities: L/C, Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 100.000.000

Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties

beschrijving
Schrijf Waaier: 05m Levertijd: 12-15days
Gegevensbehoud: 10 jaar Geheugen: 128bits-2kbits
Grootte: Aangepast Protocol: ISO18000-6C
Werkende Temperatuur: -25℃ aan +85℃ Toepassing: Activa het Volgen, Logistiek, Enz.

Productomschrijving:

De UHFrfid-Markeringen zijn de perfecte oplossing voor efficiënt het volgen en het leiden activa. Met een brede waaier van oppervlakte eindigt als vlot, glanzend, en de steen, deze markeringen kan met NFC, streepjescode, of QR-code worden gecodeerd. Plus, kunnen zij binnen een waaier van 05m worden geschreven en tot 10m weg worden gelezen. Onze UHFrfid-Markeringen hebben een levertijd van 12-15 dagen, die hen maken voor een verscheidenheid van activa het etiketteren toepassingen perfect.

Eigenschappen:

 • RFID-infolabel: UHFrfid-Markeringen
 • Toepassing: Activa het Volgen, Logistiek, Enz.
 • Frequentie: UHF
 • Materiaal: Document, pvc, HUISDIER, ABS, Enz.
 • Lees Waaier: 010m
 • Protocol: ISO18000-6C

Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties 0Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties 1Voor het drukken geschikte Passieve UHFrfid-Markeringen met Antimetalen en Lange afstandprestaties 2

Toepassingen:

WS zijn de UHF Anti de Metalenmarkeringen van RFID een grote keus voor RFID-infolabeltoepassingen. Met een frequentie van UHF en schrijf waaier van 05m, verstrekken deze markeringen een betrouwbare manier om activa te volgen en te controleren. De werkende temperatuur is tussen -25℃ en +85℃, makend tot hen ideaal voor gebruik in ruwe milieu's. De levertijd voor deze markeringen is 12-15 dagen, en de drukopties omvatten lasergravure, Inkjet-druk, en meer, die u de flexibiliteit geven om de perfecte markeringen voor uw behoeften te creëren.

Deze UHF Anti de Metalenmarkeringen worden van RFID ontworpen om uitstekende prestaties zelfs wanneer gebruikt op of rond metaaloppervlakten, die tot hen maken ideaal voor gebruik in een verscheidenheid van toepassingen te verstrekken. Zij kunnen aan spoor en monitorinventaris in om het even welke industrie worden gebruikt, en kunnen gegevens verstrekken over de plaats en het statuut van punten in pakhuizen, opslag, en meer. Zij kunnen ook worden gebruikt om mensen in veilige plaatsen te identificeren en te volgen, en kunnen zelfs worden gebruikt om veilige toegangsbeheersystemen bij ingangen tot stand te brengen.

Deze UHF Anti de Metalenmarkeringen van RFID zijn de perfecte keus voor een verscheidenheid van toepassingen. Met hun betrouwbare prestaties, drukopties met lange levensuur, en flexibele, zijn zij zeker om aan uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overschrijden. Contact WS vandaag om meer over onze UHF Anti de Metalenmarkeringen van RFID te leren en hoe zij u kunnen helpen uw activa het volgen en beheer verbeteren.

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Het coderen NFC, Streepjescode, QR Code, Enz.
Protocol ISO18000-6C
Levertijd 12-15days
Grootte Aangepast
Werkende Temperatuur -25℃ aan +85℃
Geheugen 128bits-2kbits
Gegevensbehoud 10 jaar
Frequentie UHF
Toepassing Activa het Volgen, Logistiek, Enz.
Schrijf Waaier 05m

Steun en de Diensten:

De UHFrfid-Markeringen bieden een brede waaier van technische ondersteuning en diensten aan, die de omvatten:

 • Software-updates
 • Van de hardwareconfiguratie en installatie hulp
 • Het oplossen van problemen en technische ondersteuning
 • Gebruiker opleiding en onderwijs
 • Onderhoud en reparatie de diensten
 • Vervangingsdelen en componenten

FAQ:

Q1: Wat is UHFrfid-Markeringen? A1: De UHFdieRFID-Markeringen is een soort RFID-markeringen door WS met de modelmarkeringen van aantalrfid UHF AntidieMetalen worden vervaardigd, uit China zijn voortgekomen.
Q2: Hoe het UHFrfid-Markeringenwerk? A2: De UHFrfid-Markeringen is een elektronisch apparaat dat radiogolven gebruikt om gegevens van een RFID-markering aan een lezer over te brengen. Het kan worden gebruikt om een voorwerp, een persoon of een dier te identificeren door opgeslagen te verzenden informatie over de markering.
Q3: Wat is de waaier van UHFrfid-Markeringen? A3: De waaier van UHFrfid-Markeringen hangt van het vermogen van de lezer en het gebruikte type van antenne af, maar het is gewoonlijk tussen 0.5m en 10m.
Q4: Wat zijn de voordelen van UHFrfid-Markeringen? A4: De UHFrfid-Markeringen bieden een aantal voordelen over andere RFID-technologieën, met inbegrip van langere gelezen waaiers, snellere gelezen tijden, de grotere capaciteit van de gegevensopslag en de capaciteit aan om in ruwe milieu's te werken.
Q5: Welke toepassingen geschikt zijn voor UHFrfid-Markeringen? A5: De UHFrfid-Markeringen is geschikt voor een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van activa het volgen, toegangsbeheer, voorraadbeheer, leveringsketen beheer en meer.

Contactgegevens
White Smart Technology

Contactpersoon: Mr. Kenny Huang

Tel.: +86 15914094965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)