Bericht versturen
Thuis

White Smart Technology Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

CHINA White Smart Technology Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

White Smart Technology is marktleider in de implementatie van smartcards en bijbehorende producten.We zijn in staat om klanten een breed assortiment van hotel sleutelkaart te bieden., smartcards en accessoires, samen met RFID-armbanden en RFID-sleutelhangers, plus RFID-etiketten, tags, lezers enzovoort!

 

Onze productiefaciliteiten zijn voorzien van de nieuwste technologie van over de hele wereld.Deze aanpak leent zich om nauw samen te werken met internationale organisaties om productietechnieken en producten naar huis te brengen die ons in staat stellen de nieuwste innovaties aan onze klanten door te gevenMet onze internationale verbindingen kunt u toegang krijgen tot de nieuwste technologie die de wereld van plastic kaarten te bieden heeft.

 

We hebben een goede relatie met de toonaangevende slotenleveranciers, zodat u dezelfde kwaliteit kunt krijgen als uw slotenleverancier.Maar tegen directe productiekosten en snellere reactietijdenOnze producten zijn compatibel met alle grote slotenfabrikanten, waaronder Saflok, Kaba Ilco, Onity, Miwa en Ving.RFID Hotel sleutelkaarten en RFID-gegevens worden vervaardigd volgens ISO (International Standards Organization) kwaliteitOnze RFID-kaarten en geloofsbrieven bieden nauwkeurige en snelle afleesmogelijkheden omdat we de beste high-frequency zendchips gebruiken die er zijn.


We zijn ook professioneel en ervaren voor aangepaste tags, die de klanten zullen helpen bij het oplossen van speciale en moeilijke RFID-toepassingen.We hebben veel grote doorbraken gemaakt in antenneontwerp., oplossingsontwikkeling en automatiseringsapparatuur, met name in EAS/RFID-dubbele frequentietags,RFID-banden,hoge temperatuurmetalen, flexibele metalen, wasgoed, juwelen, enz.

 

White Smart beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van NFC-technologie, waarmee apparaten kunnen communiceren door ze eenvoudig dicht bij elkaar te brengen.We begrijpen de ingewikkeldheden en mogelijkheden van NFC en gebruiken deze kennis om geavanceerde oplossingen te bieden.Onze oplossingen omvatten NFC-tags, kaarten, lezers en software-applicaties waarmee bedrijven NFC-technologie naadloos kunnen integreren in benodigde producten of diensten.

 

Onze oplossingen zijn geschikt voor een breed scala van industrieën, waaronder retail, transport, gezondheidszorg en toegangscontrole.We bieden branchespecifieke NFC-oplossingen die tegemoetkomen aan de unieke uitdagingen en vereisten van elke sector, waardoor nieuwe mogelijkheden worden geopend en bedrijven in staat worden gesteld vooruitgang te boeken.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CHINA White Smart Technology Bedrijfsprofiel 0

 

 

Wit Smart bouwde 2007 in, verlenend one-stop diensten voor verschillende klantenvereisten. Onze teams zijn vastbesloten om onze elk te wijden

 

inspanning en de industriekennis om u beter te dienen. Wij geloven onze snelle dienst en de hoogste kwaliteit kan klantentevredenheid verzekeren.

 

 

CHINA White Smart Technology Bedrijfsprofiel 1

CHINA White Smart Technology Bedrijfsprofiel 2

CHINA White Smart Technology Bedrijfsprofiel 3

 

 

White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : NXP, ATMEL, VREEMDELING, IMPINJ, ST ETC.

Aantal werknemers : 40~60

Jaarlijkse omzet : 50 million-80 million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA White Smart Technology Certificaten CHINA White Smart Technology Certificaten CHINA White Smart Technology Certificaten CHINA White Smart Technology Certificaten