Thuis

White Smart Technology Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China White Smart Technology Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

De WITTE SLIMME TECHNOLOGIE is een marktleider in de implementatie van smartcards en bijbehorende producten. Hebben verscheeptd meer dan 100 miljoen producten wereldwijd, kunnen wij cliënten een enorme serie van Hotel zeer belangrijke kaart, smartcards en toebehoren, samen met RFID-manchetten en zeer belangrijke fobs van RFID, plus RFID-etikettenmarkeringen, lezers etc. aanbieden!

 

Onze productiefaciliteiten halen voordeel uit de hele wereld uit recentste technologie-afkomstig. Deze benadering leent zich aan nauw het samenwerken met internationale organisaties om naar huis productietechnieken en producten te brengen die ons toelaten om de recentste innovaties tot onze klanten door te geven. Met onze internationale verbindingen kunt u toegang tot de recentste technologie worden gewaarborgd de wereld van plastic kaarten moet aanbieden.

 

De WITTE SLIMME TECHNOLOGIE heeft kerncompentence van druk op plastieken en levert dientengevolge een gehele waaier van plastic kaarten die aan de hotelindustrie nuttig zijn. Logeerkamerkeycards, lidmaatschapskaarten, loyaliteitskaarten, POS kaarten, Kuuroordkaarten, Identiteitskaart-kaarten, RIFD-kaarten, vooraf betaalde kaarten en een andere gedrukte plastic kaart die in een hotel kunnen worden gebruikt.

 

Wij genieten van verhoudingen met de belangrijke slotverkopers. Dit betekent u het vertrouwen en het comfort van het krijgen van dezelfde originele kwaliteit zoals uw slotleverancier hebt. Maar in directe fabrikantenkosten en snellere reactietijden. Onze producten zijn compatibel met alle belangrijke slotfabrikanten, met inbegrip van Saflok, Kaba Ilco, Onity, Miwa, en Ving. RFID-worden de Hotel zeer belangrijke kaarten en RFID-de geloofsbrieven vervaardigd de kwaliteit aan van ISO (Internationale Organisatie voor normalisatie). Onze kaarten en geloofsbrieven van RFID verstrekken nauwkeurig en snel lezen omdat wij de beste hoge frequentie gebruiken die beschikbare spaanders overbrengen.

 

Bovendien verstrekken wij RFID-de oplossing in te verhinderen gegevensopslag, een de belangrijke markeringen van productie hoge prestaties RFID voor kleinhandels, gezondheidszorg, IT activa, de Industrie, olie & gas verliest, logistische en andere nauwkeurige behoeften van klanten.


Wij zijn ook professioneel en ervaren voor aangepaste markeringen, die de klanten zullen helpen om speciale en moeilijke RFID-toepassingen op te lossen. Na jaren van technologieonderzoek en ontwikkeling, hebben wij veel grote doorbraak in antenneontwerp, oplossingsontwikkeling en automatiseringsmateriaal, vooral in dubbele de frequentiemarkeringen van EAS/RFID, RFID-bandmarkering, metaalmarkering op hoge temperatuur, flexibel metaalmarkering, wasserijmarkeringen, juwelenmarkeringen, enz. gemaakt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China White Smart Technology Bedrijfsprofiel 0

 

 

Wit Smart bouwde 2007 in, verlenend one-stop diensten voor verschillende klantenvereisten. Onze teams zijn vastbesloten om onze elk te wijden

 

inspanning en de industriekennis om u beter te dienen. Wij geloven onze snelle dienst en de hoogste kwaliteit kan klantentevredenheid verzekeren.

 

 

China White Smart Technology Bedrijfsprofiel 1

China White Smart Technology Bedrijfsprofiel 2

China White Smart Technology Bedrijfsprofiel 3

 

 

White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : NXP, ATMEL, VREEMDELING, IMPINJ, ST ETC.

Aantal werknemers : 40~60

Jaarlijkse omzet : 50 million-80 million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China White Smart Technology Certificaten China White Smart Technology Certificaten China White Smart Technology Certificaten China White Smart Technology Certificaten