Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over American Apparel aanneming van RFID bij elke winkel

Certificaat
China White Smart Technology certificaten
China White Smart Technology certificaten
Klantenoverzichten
wij waardeerden voor u zeer producten met goede kwaliteit en service.keep wat betreft.

—— Mr.FooCH

Hebben gedaand zaken met dit bedrijf meer dan 8 jaar, laten zij me neer, nooit de grote dienst en hoogte - de kwaliteitsproducten, adviseren hoogst!

—— Josh Michael

De prijs kan niet zijn het goedkoopste, maar zeer redelijke vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van de producten van orthers en het bedrijf porwer.

—— Mr.Johnson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
American Apparel aanneming van RFID bij elke winkel

Na verscheidene jaren van punt-vlak het trialing van EPS Gen 2 wereldwijd installeren de passieve markeringen en de lezers bij uitgezochte plaatsen, het kledingsbedrijf nu de technologie bij elk van zijn kleinhandelsverrichtingen.

Door Claire Swedberg

8 februari, de 2012-globale kledingsdetailhandelaar en rapporten van fabrikantenamerican apparel die het bedoelt elk van zijn 280 opslag met de technologie van de radiofrequentieidentificatie, na een plaatsing van de lezers en de markeringen van RFID vorig jaar bij 100 plaatsen (zie American Apparel dat 50 toevoegt meer in Agressief RFID-Uitlooptraject opslaat) uit te rusten. Systeem-tewerkstelt een ultrahoog-frequentie (UHF) EPS Gen 2 passieve RFID-markering om elk punt te volgen aangezien het de opslag ingaat, wordt verplaatst naar de verkoopvloer en gaat dan aan het verkooppunt (POS) te werk — is gebleken om inventarisnauwkeurigheid te verhogen en de weerslag van inkrimping te verminderen toe te schrijven aan werknemersdiefstal of de fout, zegt Stacey Shulman, VP van American Apparel van technologie (zie RFID Onverwachte Voordelen in American Apparel oplevert).

Nu, stelt het bedrijf de RFID-oplossing die bij de ongeveer 180 American Apparel-opslag momenteel de technologie niet heeft, evenals bij elke nieuwe opslag op die het in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië opent. Tegen eind deze maand, zegt Shulman, zal de detailhandelaar reeds een extra 30 opslag uitgerust hebben, met het doel om hen te hebben allen volledig RFID-Toegelaten tegen eind dit jaar.


laatste bedrijfsnieuws over American Apparel aanneming van RFID bij elke winkel  0
Stacey Shulman, VP van American Apparel van technologie
Volgens Shulman, is de verkoop bij die opslag reeds gebruikend RFID gestegen. Wat meer is, zij zegt, interne inkrimping globaal is gedaald door maximaal 75 percenten bij sommige RFID-Toegelaten plaatsen, en door een gemiddelde van 55 percenten. De inkrimping vloeit uit werknemersdiefstal, evenals het verlies van punten toe te schrijven aan menselijke die fout, zoals fouten voort tijdens ont*vangen-voor voorbeeld worden gemaakt, maar geregistreerde niet goederen die, of worden ontvangen naar de verkoopvloer worden verplaatst zonder is binnengegaan in het systeem dat, of niet op de verkoopvloer wordt geplaatst wanneer bedoeld, dat in een verlies van verkoop kan resulteren, of de aanvulling van die producten vereisen. Het RFID-systeem, neemt van zij nota, verstrekt zicht dat dat risico vermindert.

De detailhandelaar wendt software van het Systeem(ars) van Xterprise de Duidelijkheid Geavanceerde Kleinhandels bij aan elke opslag, daardoor toelatend de controle van verzendingen, het ontvangen en overdrachten van één plaats aan een andere, het tellen van inventaris binnen een bepaalde opslag, de capaciteit om naar specifieke geëtiketteerde punten te zoeken gebruikend handbediende lezers, de verwezenlijking van vervullingslijsten, en geïntegreerde POS functionaliteit.

Elke installatie omvat een vaste RFID-lezer binnen het ontvangende gebied, en een tweede eenheid om punten die te identificeren aan de verkoopvloer worden gedragen. Een derde lezer is geïnstalleerd op het punt van verkoop om de markering van elke punten te ondervragen die worden gekocht. In sommige gevallen, echter die, zijn de plaatsen van American Apparel concessieopslag, bijvoorbeeld, binnen een warenhuis wordt gevestigd. Een verkooppuntlezer wordt niet in zulke gevallen vereist, zegt Shulman, aangezien het POS proces door het warenhuis wordt beheerd, en één enkele vaste die ondervrager binnen het achterkamertje wordt geïnstalleerd wordt gebruikt voor het ontvangen en het opnieuw bevoorraden.

Grotendeels, gebruikt American Apparel Noordse identiteitskaart en Motorola-Oplossingen handbediende lezers, evenals vaste die ondervragers door Motorola en Vreemde Technologie worden verstrekt.

RFID hangtags, gemaakt die met RFID-inlegsels door Avery Dennison en LS Industriële Systemen worden geleverd, wordt reeds toegepast op de producten van American Apparel op het punt van vervaardiging, verklaart Schulman. Zodra de goederen bij een opslag worden ontvangen, worden alle punten ondervraagd gebruikend de vaste lezer bij een ontvangst station, en die informatie door:sturen aan de Xterprise-Duidelijkheidssoftware op bedrijfsniveau verblijvend over het gegevensbestand van American Apparel. Op die manier, weet de opslag wat werd ontvangen, en toen dit voorkwam.

Na wordt geplaatst op de verkoopvloer, gaan de producten een tweede vaste lezer over die aantal van de markeringsidentiteitskaart van elk punt het unieke vangt en opnieuw de software dienovereenkomstig bijwerkt. Elke opslag wordt ook geleverd met twee handbediende lezers, die de werknemers kunnen gebruiken of om een inventariscontrole uit te voeren, of om van een specifiek punt binnen die opslag, via een Geigertellerfunctionaliteit de plaats te bepalen. Wanneer het kopen van een product, plaatst een klant dat punt op de verkoop tegen, waaronder een Desktoplezer zijn markeringsidentiteitskaart vangt en de inventarisgegevens in de Duidelijkheidssoftware bijwerkt, erop wijzend dat het is gekocht.

In de toekomst, zegt Shulman, kan American Apparel opteren om sommige opslag met de vaste portalen van de deuropeningslezer uit te rusten, die samen met het bestaande elektronische systeem van (EAS) van het artikeltoezicht moeten worden gebruikt om de markering IDs van om het even welke punten te vangen die uit die opslag zouden kunnen worden verwijderd zonder wordt gekocht. Op die manier die, zou de detailhandelaar weten niet alleen dat iets werd verwijderd (dankzij het EAS-systeem), maar ook wat punt (op de RFID-gegevens wordt gebaseerd).

Sinds de RFID-installatie van het systeem bij zijn bestaande 100 opslag, rapporteert Shulman, heeft American Apparel een verhoging van verkoop bij die plaatsen, ten gevolge van een vermindering van uit-van-voorraden gezien. Wanneer de oplossing eerst wordt geïnstalleerd, zegt zij, neemt het het personeel en het beheer van een opslag verscheidene maanden om aan de nieuwe technologie aangepast te worden. „Zodra zij aan het worden gebruikt en de processen worden gestabiliseerd, zien wij een duurzame verkooplift,“ zij verklaart, hoewel zij daalt om die verhoging te kwantificeren. Bovendien zegt zij, is het in-voorraadpercentage voor die die opslag met RFID wordt uitgerust ongeveer 99 percent-in andere woorden, is 99 percent van al inventaris beschikbaar voor klanten aan aankoop.

Volgens Shulman, kan American Apparel ook met RFID-technologie in de montageruimten van uitgezochte opslag experimenteren om beter te begrijpen welke producten ingaan en die ruimten verlaten, en hoe daar lang zij blijven.

Shulman zal de plaatsing van haar bedrijf tot op heden, evenals het rendement van investering beschrijven die het met RFID heeft ervaren, bij RFID-LEVEND Dagboek! 2012, wordt gehouden op April. 3-5, in Orlando, Fla. de presentatie van Shulman zal op 4 April plaatsvinden.
Bartijd : 2012-02-09 16:12:40 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
White Smart Technology

Contactpersoon: Mr. Kenny Huang

Tel.: +86 15914094965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)